resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2471
    ne stadyumda ne de futbol sohbetinin döndüğü ortamlarda kendisi hakkında olumlu bir eleştiri duymadığım sağ bekimiz. maçı kazanırsak şu kerata bir üçlü çektirse diye konuşur herkes ama maç sırasında kulağının arkasına kadar herkes söver yalan değil. galatasaraylılık katsayısı benide çok fazla ilgilendirmiyor. bana göre galatasaraylı futbolcu işini yapsın, takımı utandırmasın yeter. öyle ayıla bayıla sevmesede olur, ben seviyorum o bana yeter. zira sevenlerde, sevilenlerde son dakika golü atıp gidebiliyor.
    örneğin, şu an melo kalkıp "x kulübün kalbimde daha özel bir yeri var, galatasaray benim bir sonraki hedefim için sadece bir basamak" dese, acaba kaç kişi burun kıvırıp melo oynamasın o galatasarayın bir evladı değil ama sabri herzaman oynasın der? bunu demek için galatasarayın son on yıllık kötü durumundan rahatsız olmamak gerek.
    şöyle dönüp bakıyorum geçmişe, rakip kimmiş abi?!?! real madrid mi? yeneriz abi dert değil. kim barcelona mı? sorun değil derdik.... mağlup olma korkusu yoktu içimizde. şimdi ceza sahasına kanatlardan hangi takım yaklaşsa kesin atacaklar gözüyle bakıyorum hala. bugüne kadar bütün verimsiz oyuncuları eleştirdik. hala daha takımda kalıp beğenilmeyen oyuncular var. çok az kişide servete ve gökhana destek yazıları görüyorum. birazda baltaya. ama sabri konusunda taraftar burada ikiye bölünmüş durumda. bir kısım taraftar galatasaray gibi bir takımda oynayamayacak derece yetersiz diye düşünürken diğer kısım yeterli ve 27 yaşında bir oyuncu olarak değil, yetişmekte olan alt yapıdan henüz çıkmış bir oyuncu olarak görüyorlar. sanki 4-5 sene sonra bizi uçuracak kıvama gelecek, bizde onu bekliyoruz gibi.
    en kısa zamanda o eski günlerimize döneceğimize eminim fakat o ikinci efsane kadroda sabrinin bulunmayacağına adım gibi eminim. zaten fatih terim sabır taşı değil. adam eder belki ama sabrinin saçlarını her maç yoldurmasına izin vermez. anında çeker kızağa. geçen hafta karabük maçında gördüğümüz gibi. o maçta 11 kişi devam etseydik, eboue iyi bir performans gösterseydi, sabri ancak baroş-elmander beraber oynayacağı zaman yabancı oyuncu sayısına takılmamamız gerektiği için oyuna girebilirdi.
    bana kalırsa bu sene çok fazla ilk 11 de göremeyeceğimiz oyuncudur. eboue gerçekten ekibin bir parçası olduğu zaman yeni kaptan muhtemelen kalıcı olarak ujfalusi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın