resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 323
    galatasaray'ın topçusu değil denilen adam.*

    bir porto var portekiz'de. bütün millet porto ile yatıp porto ile kalkıyor. imreniyoruz allah için içten içe de. neymiş porto şu kadara almış bu kadara satmış. peki geldiğinde sattığı fiyatta eden bir adam mıydı? kesinlikle hayır! adamı alıyorlar, oynatıyorlar, hatalarını gösteriyorlar ve gelişmesini sağlıyorlar. bu üç sene kadar sürüyor. lopez, cishokko, falcao örneklerine bakabilirsiniz. velhasıl porto dedikleri zaman; "çok iyiler yea, adamlar yıldız yetiştirip satıyorlar, satmayız demiyorlar" diyenler bizde bir oyuncu adam edilsin denildiği zaman hemen tepki gösteriyor. neymiş; o kadar hoca gelmiş gitmiş hiçbiri ışık görememişmiş. oynattılar mı ki ışık görecekler? oynamadan, idmanlara çıkarak kim tam anlamıyla kendi gösterebilir ki? * ha şunu derlerse anlarım; "burası türkiye burada üç sene kimse tahammül etmez!". doğrudur, biz imreniriz ama sabırsız olduğumuzdan imrendiğimizle kalırız.

    bir de tav olduğum başka bir mevzu ise; alt yapımız son on senede çıkardığı bütün değerleri harcadı! adamlar geldi ve üstüne hiçbir şey katmadık arkadaş. geldikleri gibi gittiler. bir uğur uçar var hala içimde ukde kalan, ilerde kaptanımız olacak dediğimiz adamdı bu! n'oldu? adamı sattılar.

    söke söke forma almak zor bu devirde alt yapıdan çıkanlar için. biraz sabır göstermek ve kazanmak için uğraşmak lazım. takımı zamanında satan servet çetin'e müsamaha göstereceğimize semih'e gösterelim, çok zor değil bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın