• 409
    futbol takımı portekizlilerin elindedir.
    yönetimi jorge mendez adında bir menejer ve ne idüğü belirsiz fon dalgasıyla başarıyı kaf dağlarının arkasına şutlamıştır.
    guti, quaresma, simao, almeida gibi isimli futbolcular getirdikten sonra kral ilan edilen mendez'e şuan kimse getirdiği adını dahi bilmediğimiz adamlar için birşey diyememektedir.
    e getirdiği isimlilere baksak;
    guti: 7-8 maç oynayıp geceler aktı
    quaresma: bi dönem ben de beğeniyordum ilk gelidğinde ancak o da çarşıdan aldığı gazla orta sahadan gol atmaya çalışıp yapamadığı harekete kızıp kırmızı kart görüyor.
    simao: geçen sene bizim maça kadar oynadı sonra kayıp. ilk geldiğinde eleştirmiştim kendisin o entry'im en beğenilmeyenim. çok önemli değil beğenilme kısmı da, cidden kimse bu abiye adı simao diye birşey demiyor. tek artısı freekick ve şut, e telloda o kadar vururdu topa amk,üstelik o daha çok yönlü oynama kapasitesine sahip, onun dışında bildiğimiz bir kanat oyuncusu. hızlı değil, güçlü değil, patlama özelliği yok. kanat işte.
    almeida: teke yapabildiği şişirilen topa zıplayıp (vursada vuramasada) inişe geçerken dev gibi kollarını iki yana açarak hakemden faul beklemek. inanılmaz sinir edici bir hareket. düdük gelmeyince takındığı gülümseme ise evlerden ırak.
    işte isimliler bunlar.
    bunların üstüne de bir dünya hurda geldi. geçmiş olsun beşiktaş'a. ciddi manada piç ettiler takımı. hem ekonomik, hem sportif. son dönemlerde yönetimlerinin şike ile tutunduğu yavşakça tutum ise hepsinin üstüne tuz biber olsun. tribünlerde bomboş tabii...
App Store'dan indirin Google Play'den alın