• 319
    zamanında federasyon statlardaki küfür ve şiddete karşı lütfen kampanyası başlatmıştı. yüzde yüz verim sağlanamasa da, ağırlaştırılmış para cezaları falan; caydırıcı sebeplerdi en azından... hani diyorum, interaktif ortam da olsa, şu adama karşı birlütfen kampanyası başlatılsa da izleyicilerin sesi duyulsa en azından. belki insafa gelir hem, belli mi olur?!

    yani arkadaş, adam kabus gibi. tamam bir yere kadar dayanmayı deniyorsun falan ama kendisinde inanılmaz bir iticilik yeteneği olduğundan, sabır mabır kalmıyor adamda. kıraathanede maç izler gibi yorum yapıyor adam. ''hadi serkan, at sola... aaaa, olmadı... böyle olmaz ama'' gibisinden yorum yaptı peşi sıra.

    hayır, maçın sesini kıssan, maçtan keyif alamazsın. yok, sesini açsan; bu seferde zat-ı şahaneleri o biçim kafa ütülülüyor. yine konsantre olamıyorsun. yani bir hal çaresi bulmak şart artık.

    lütfen ilker yasin! yani ben sana yorumculuk yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama ne bileyim başka ara çözümler üret. hem teknoloji de gelişti. eskisi gibi kasete kaydetmene de gerek yok. al bir tane mikrofon kendine, bağla bilgisayara. indir bir tane kayıt programı, coştur gitsin ama mümkünse televizyonla uğraşma... kendini düşünmüyorsan, aile soy ağacının akıbeti için yap bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın