• 337
    nike’ın davetlisi olarak istanbul’a gelen abd’li basketbolcu, sarı kırmızılı takımın antrenmanını ziyaret edip, terim ve futbolcularla tanışacak.
    istanbul dünyanın en tanınmış isimlerinden birini ağırlıyor... nba tarihinin gelmiş geçmiş en önemli basketbolcularından kobe bryant, galatasaray kulübü’nün de sponsoru olan nike’ın davetlisi olarak istanbul’a geldi. gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacak olan los angeles lakers’ın süper yıldızı, galatasaray futbol takımı’nı da ziyaret edecek. eskişehirspor maçına hazırlanan sarı kırmızılı takımın türk telekom arena stadı’nda yapacağı antrenmanın son bölümünü izlemesi beklenen kobe, daha sonra teknik direktör fatih terim ve futbolcularla tanışacak. abd’li basketbolcu bu arada avrupa’nın en modern statları arasında gösterilen türk telekom arena’yı da gezecek.

    kobe bryant, g.saray futbol takımı’na yapacağı ziyaretin ardından, saat 20.30’da nike’ın düzenlediği “sahayı ele geçir” turnuvasının haliç camialtı tersanesi’nde yapılacak final maçında mücadele edecek takımlardan birinin antrenörlüğünü yapacak. diğer takımı ise milli basketbolcu enes kanter yönetecek.

    kobe’nin programı

    - 15.00’te caddebostan basketbol kliniği’nde, 15-17 yaş arasındaki 100 gençle bir araya gelip, onlara idman yaptıracak. - 18.00’de nike beyoğlu mağazası’nda darüşşafaka eğitim kurumları’ndan gelen 11-14 yaş arasındaki çocukların sorularını yanıtlayacak.
    - 19.00’da türk telekom arena’ya giderek teknik heyet ve futbolcularla tanışacak. - 20.30’da nike’in “sahayı ele geçir” turnuvasının haliç camialtı tersanesi’nde yapılacak finalinde antrenörlük yapacak.

    korumalar bile birbirlerine yaklaşamayacak!

    istanbul’da yaklaşık 36 saat kalacağı bildirilen kobe bryant’ın, nike firmasından ne gibi taleplerde bulunduğu sır gibi saklanıyor. bu konuya dair bilinen tek şey devlet başkanları gibi korunacağı... kobe’ye, beraberinde getirdiği korumaların dışında türkiye’den de güvenlik görevlileri eşlik edecek. ancak abd’li yıldızın yakınına sadece kendi özel korumaları yaklaşabilecek. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın