• 409
    görsel olarak acayip kaliteli olan kanal. hatta dünyada bu konuda tepelere oynar. ama bu kadar işte. spikerlerin bir kere birbirlerine katılmadığını görmedim arkadaş. spiker değil noter memuru sanki adamlar. bir kere de "hayır melih, ben bence böyle değil, şöyle" deyin arkadaş. bu nedir? bir kere de adam gibi bir yorum yapın da futbolu bildiğinizi düşünelim. yok. imkânsızdan da zor. ancak "topu şuraya verdi, top şunda..." ulan zaten ben görüyorum bunları. bana herhangi bir oyuncu hakkında bilmediğim bir şey söyle. abidik gubidik "28 kardeşi var, hepsi marangoz, bi bu topçu çıkmış" vs. vs. deme.

    ayrıca futbolu bilen yorumcusu var mıdır bu kanalın? gürcan bilgiç midir bu adam? kimdir? varsa birisi çıkın söyleyin. uğur meleke hâlâ çıkıyor mu bilmiyorum. televizyon izleyemiyorum. bu konuda bir fikrim yok ama en son izlediğimde ntv'de rıdvan dilmen vardı. lig tv'deyse haftanın bir günü uğur meleke dışında birbirinden niteliksiz adamlar. hepsi bu.

    bir de maraton'da maçın oyuncusunu anlatırken bir metin okunuyor. uyaklı bir metin. hangi kafayla yazıyorsunuz lan onları? iyi misiniz hakikaten? ben dinlerken utanıyorum. siz onları okurken hiç mi utanmıyorsunuz? hangi ileri zekânın başının altından çıktı o fikir? futbol gazeteciliğinin en salakça şeylerinden biri bu. çocukça diyeceğim, ama çocukça bile değil. salakça.

    şahsen ben artık futbol maçı izlemek istemiyorum. bunda lig tv'nin dandik ötesi yayınlarının, spikerlerinin, programcılarının payı da hiç az değil. basketbol ligi başlasın, her hafta abdi ipekçi'deyim. deplasman maçları yüzünden spor-max'i açacak olmaktansa utanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın