• 408
    ingilizcede yalamak anlamında bir kelime vardır (bkz: lick); bu kanal yıllardan beri, özellikle de 3 temmuz 2011 tarihinden bu yana şike soruşturması süreci devam ederken yapmış olduğu yayınlarla, kendi isminin de bu kelimeyle okunuşlarının cok yakın olmasından dolayı bana iğrenç, tiksindirici ve kepaze kavramları hatırlatır. fenerbahçe aleyhine yayın yapmayı bırakın, varolan gerçek kere gerçek rezilliklerden bile bahsetmekten, ekrana getirmekten ödleri kopar!
    eski genel müdürleri, sözümona futbol dünyasının duayeni şansal büyüka denen şahıs yayın sırasında fenerbahçe stadyumunda bu kanalın yayın kablolarını kesen yine bu malum kulüp olduğu halde bu kulübün başkanı aziz yıldırm'a telefonda "yap de yapalım, et de edelim başkanım" demektedir. tabiki allahtan türk emniyeti birşeyleri ortaya çıkardı da biz bunları öğrendik. yoksa şansal büyüka şahsı bize her akşam pazar günü ekranlarda objektiflik nutukları atmaya devam edecekti. utanmadan, sıkılmadan! bu vesile ile tarihe not düşmüş olalım; senin de objektifliğin, senin de duayenliğin yerin dibine batsın şansal büyüka kişisi!
    statükonun korunması adına kirin, pasın ve çirkefliğin dibine batmış türk futbol düzeninin devamını ticari kazançları büyük yara alacağı için topuyla tüfeği ile savunan rezil bir kurum. kapitalist düzende adamların yaptıkları kendi mantıkları ve ticari realitelerinde oldukça tutarlıdır. niye böyle yapıyorlar diyemem. ama bu kuruma karşı organize olup da onları canevinden vurmanın tek kriteri olan abonelik iptali gibi basit bir eylemi dahi gerçekleştiremeyen galatasaray taraftarına yazıklar olsun!
    sahip olduğu ürünün kirin, pisliğin içinde yüzmesine zerre kadar aldırış etmeyen bu rezil kurum da alsın o yalayıp cilalamaya çalıştıkları bu kepaze ligi başlarına çalsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın