resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5930
    kendisi henüz 19 yaşındayken liverpool' da oynanan liverpool galatasaray şampiyonlar ligi grup maçında, sahadaki ve özellikle sağ kanattaki rakip takım futbolcuları delirtmişti. hemen her pozisyonda rakiplerini geçen arda' yı artık faüllerle durdurmaya çalışmışlar büyük oranda da bunu becerememişlerdi. yalnış hatırlamıyorsam bir golün de ortasını yapmıştı. ve o liverpool şampiyonlar liginde o sezon final oynamıştı. hani şimdinin tırt liverpool' üyle karıştırmayın.
    işte bu yaşta bunu yapan arda turan' dan haliye her maç üstüne koyarak bi şeyler yapmasını bekledik. yaptığı zamanlar oldu, yapamadığı zamanlar oldu. sakatlıktır formsuzluktur, moralsizliktir derken arda turan özellikle son zamanlarda kadar mental olarak galatasaray' dan iyice koptu ve de resmen ayrıldı.
    şimdilerde görüyoruz ki takımın 10 numarası olmadığı zaman, en önemli futbolcusu konumunda olmadığı zaman, futbolun gerçek anlamda futbol gibi oynandığı bir ligde oynadığı zaman bayağı bir futbol oynuyor.
    şu veya bu şekilde görülüyor ki arda galatasaray' dan ayrılmakta geç kalmış. zira galatasaray' dan ayrılması gereken zamandan beri kendi futbolu ardan turan' dan ayrılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın