resim
Metin Oktay
Mevki:Santrfor
Doğum:02.02.1936
Ölüm:13.09.1991 (55)
Uyruk:Türkiye
  • 604
    benim için parçalının kırmızılısıdır. sarısı da hagi'dir. büyük adamdır, çok büyük adam. bizdendir, hatta bizdir. onun için her sevdadan geriye kalan galatasaray olmuştur, tıpkı bizim için olduğu gibi.

    öz babamdan sonra, tanışamadığım halde babam gibi sevdiğim üç adam vardır benim: attilâ ilhan, hagi ve metin oktay. kendisi hakkında fenerbahçeliymiş falan filan gibi haberler yapma cüretini gösterenlere de bir çift lafım var: beyler, fenerbahçeli dediğiniz o adam cimbombom için eşinden ayrıldı. metin oktay, bir can bartu ne kadar fenerliyse, işte o kadar cimbomludur. jübilesinde o sarı-lacivert formayı size değil, can bartulara, lefterlere saygısından giymiştir. zira, dediğim gibi, taçsız kral bizdir, bizdendir. ve bizim ebedi dostumuz olan fenerbahçe sizlerin değil lefterlerin fenerbahçe'sidir. sizin fenerbahçe'niz ne bizim, ne metin oktay'ın rakibi bile olamaz.

    üstadın dediği gibi: ''artık seninle biz düşman bile değiliz''

    uzun lafın kısası: sevgili paçavralar ve paçavra yazıcıları, umrumuzda değilsiniz ama, siz gene de terbiyenizi takının. sizin yüzünüzden lefter'e antipati duymak istemiyorum ben artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın