• 997
    son yazısıyla halt etmiştir. kendisine yazdığı yazıyla ilgili şu şekilde bir mail gönderdim, bakalım cevap atmaya tenezzül edecek mi?

    "ah be hıncal amca, ah be!
    bu kadar mı şaşırdın diye sorarım ben sana. anlatmışsın, iyi güzel hoş da sen yıllardır şaşırdığın takımın taraftarını tanımamışsın. senin gözünde büyüklük beleş girilen bir maçta stadın dolması mıdır?
    senin için büyüklük taraftarın parasının olması mıdır?
    senin için büyüklük bilmem kaç tane hisse senedinin satılması mıdır?
    sen en kara günleri görmedin mi galatasaray'da? hani 14 sene şampiyon olunamamış ya, o günleri. ben görmedim, ama dinledim. o zaman yalnız bırakmış mı taraftar takımını, desteğini kesmiş mi? kesmemiş. ama tabi o zamanlar hisse senedi yok, büyük forma satışları yok, doğrudur kıyaslayacak bir şeyin yok.
    böyle bir şeyi sen yazarsan asıl ben sende kompleks ararım. neyse, amca dedik büyüğümsün bir şey demiyeyim.
    kötü günde destek olmuştur fenerbahçe taraftarı, bu zaten olması gereken bir şeydir. taraftarlık demek fedakarlık demektir, kayıtsız şartsız destek olmak demektir. fenerbahçe taraftarının yaptığını küçümsemem, küçümseyemem zaten. ama en alakasız yerden galatasaray taraftarıyla karşılaştırma yapmana da göz yumamam. allah göstermesin, aynı şeyler gelirse galatasaray'ın başına, o zaman değerlendirip karar veririsin; karşılaştırmanı yaparsın. "
App Store'dan indirin Google Play'den alın