resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1149
    benim anlamadigim bu adam fenerbahce'ye yapilabilecek en buyuk kotulugu yapmis, turkiye'nin en buyuk takimlarindan biri olan bir takim'in namusunu,serefini ayaklar altina almis, taraftarlarini aldatmis bos ümitlerle emeksiz kazanilan sampiyonluklara bos yere sevindirmis.tüm dünya'ya fenerbahce'yi rezil etmis, sampiyonlar liginden atilarak evrensel bir leke surulmus.nerdeyse butun omrunu hapiste gecirmesi kesin sayilan bu adami hala nasil olurda bu taraftar bagrina basar?

    eger benim takimim'in baskani boyle bir is yapmis olsa o baskan'i gordugum yerde yüzüne tukurur, hayatim boyunca nefretle kinardim takimimi bu hale soktugu için.

    tamam basinda ki bazi yazarlarin bu adamin yandasi oldugunu o yuzden hala toz kondurmadigi kesinde.zar zor kazandigi uc kurus maasini fenerium'da stadda bosyere yemis bu zavalli taraftarin ne cikari varki hala aziz yildirim diye göt atiyorlar ortada.

    futbolda bir takimi rezil etmek oyle 6 veya 8 gol atmayla olmaz, asil bir takim anca bu sekilde ve bu denli rezil edilebilir.

    deyim yerindeyse adam serefinizi, namusunuzu ayaklar altina sermis ve hala bu fenerbahce'nin dankalak taraftarlari tshortlerine aziz yildirim resmi bastiriyorlar.

    aklim almiyor, inanin aklim almiyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın