• 4
    ligin 3. haftası itibariyle felipe melo 2, johan elmander 1 gol olmak üzere, takımın attığı 4 golün 3'ü onlar tarafından atılmış; melo ve tomas ujfalusi güzel futbollarıyla göz doldurmuştur. elmander'in de takıma olumlu bir hava kattığı ortada.

    takıma en son katılan albert riera, takımla uyum sağlamaya başladığında gayet etkili olacağının sinyallerini vermiştir. bireysel olarak iyi, ancak henüz takımdan çok kopuk. zaten doğru düzgün bir maç oynayabildi daha.

    fernando muslera ve emmanuel eboue çok iyi başlamadılar. ancak eboue'nin ''joker bu'' diyerek her maç ayrı mevkilerde oynatılması, performansını arttırmasına engel olacaktır.

    şimdi takım daha takım olamamışken, öyle ya da böyle atılan gollerin %75'i bu adamlardan gelmişken ve takımda ne yaptığını bilen, en çok göz dolduran oyuncular onlarken, yine ve yine bir şey verememekle onlar suçlanıyor.

    artık yıllardır vere vere sadece zarar verenlere odaklansak da kurtulsak şu zulümden, hazır ne istediğimize önem veriyor gibi görünen bir yönetimimiz varken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın