• 1726
    galatasaray..

    nasıl başardın ? ne yaptın da bu kadar hayatıma girdin ? gerçekten bilemiyorum. sarında mı var bir keramet kırmızında mı çözemiyorum. bir insan hiç tanımadığı, bir tane bile maçını izlemediği metin oktay ile ilgili bir video izlerken ağlar mı ? ağlarmış.. işte böyle bir sevgi galatasaray. böyle bir tutku. anlatması zor.

    galatasaray.. sabah kalktığımda, akşam yatarken hayatımın her anında varsın, iyi ki de varsın.

    beni çok mutlu ettiğin zamanlar oldu. çok da üzdüğün zamanların oldu diyemem. çünkü sen beni hiç mutsuz etmedin be galatasaray'ım. mutsuz eden ya yöneticiler olmuştur ya da sahadakiler. ama sen hiç üzmedin beni. sen hep mutluluk kaynağım oldun ve ölene kadar da öyle olacaksın.

    bir spor kulübünü büyük yapan ne aldığı kupalar ne de kazandığı maçlardır. tarihi çirkinliklerle dolu olan bir kulübün müzesinde bin tane kupa olsa ne yazar ? önemli olan vizyondur, karakterdir. ve işte benim galatasaraylı olmamın, ve bundan gurur duymamın da sebebi galatasaray'ın o benzersiz asaletidir. müzesindeki kupalar vs.. değil. işte o asil duruşuyla galatasaray türkiye'nin en büyük ve benzersiz spor kulübüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın