• 573
    inter formasını 200 lira üzeri alışverişte promosyon olarak veriyomuş.

    bu konuyla ilgili yazılanlara baktım. bence abartılı. adamlar inter formasının satışını yapmıyor ki. ya da ne bileyim zorla vermiyor. 200 lira üstü alışveriş yapan müşterilerine ekstradan, bizim pek de ilgimiz olmayan, belki bazı taraftarlarımızın sempati duyduğu bir takımın formasını veriyor.

    geçen de gsbonus açık arttırma sitesinde satıyoalrdı mesela. o zaman kisme tepki göstermemişti. bence güzel bir kampanyaydı. belki sempati duyduğu takım inter olanların orijinal formasına o parayı veremeyecek olanlara iyi bir alternatifti orası. (u: hatta ben de bir tane alacaktım zamanı tuttursaydım. mottanınkini alacaktım ama ben geldiğimde kapanmıştı açık arttırma). şimdi de 200 lira üstüne daha teşvik edici olsun diye oyunculardan imzalı inter forması veriyorlar. orda amac inter formasını vermek değil farkındaysanız. 200 liranın kulübe girişini sağlamak.

    istifa mistifa geçin bu olayları.

    ekstra bir açıklama daha geçeyim. bu hazırlık maçı yapmadığımız barcelona'nın forması falan da değil. iki taraf arasında dostluk maçı yapılmış ve daha sonra böyle bir kampanya düzenlenmiş. olay bizi daha fazla para harcamaya sevketmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın