resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 196
    sözlükteki bunca eleştiriyi kesnilikle kahetmediğini düşündüğüm hocamız.
    aynı zamanda benim hayalimde yatan galatasaray teknik direktörüdür. lincoln ün çıkışının neresi yanlıştır söylermisiniz bana. iki ayaklı bir tur maçı deplasmanda durum 1-1 sen 10 kişisin. savunmanı tekrar dörtleyip ortasahanı da güçlü tutmak zorundasın. farzedelim lincoln oyunda. sen 4-3-1-1 oynayacaksın. nonda adam kovalamaz heryere koşamaz. lincoln aynı şekilde. bu sistemle evinde saldıran bir takıma karşı dayanamazsın. nonda da ilerde koşmasa da forvet özelliği olan ve ayağında çok iyi top tutan bir oyuncudur. nonda çıkarıp forvetsiz oynayamazsın. o zaman mücadele gücü az olan lincoln ü çıkaracaksın. işte ben böyle bir hoca istiyorum. yeri geldiğinde risk alacak ama yeri geldiğinde de önce mantıklı olanı yapacak.
    iki ayaklı bir maçta 1-1 lik skoru korumak istemiş neresi korkaklık bunun!!! adam turu düşünüyor senin benim gibi anlık düşünmüyor.
    bence galatasaray teknik diretörleri içinde fath terim den sonra gördüğüm son yıllardaki en iyi hamlelerden biriydi lincoln-mehmet güven değişikliği. ardından nonda-ümit değişikliği ile de sonuca gidebilirdik bundan kimse bahsetmiyor.
    lütfen biraz saygı ve şeffaflık. bu adamı kaybetmeyelim. bence harika bir maç çıkardı. hiç olmazsa skora avantajlı skora bakın büyük kaptan bunları haketmiyor. nasıl sözlükte bu kadar insafsızlık oldu anlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın