resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2620
    ceza sahasında kendisine yardım edilmediği sürece bekleneni yapmakta çok zorlanacak. adam adeta 1vs4 şeklinde oynuyor. ceza sahası içinde tek başına gol atmaya çalışıyor.

    bu adamın en verimli olduğu daha doğrusu sürekli gol attığı sezonda solunda arda turan, sağında bay arka direk harry kewell, arkasında ise lincoln vardı. bu 3 oyuncuda yüksek gol ve asist sayılarına sahipti. çünkü bu 3 oyuncuda sürekli ceza sahasına koşu yapan, giren oyunculardı. onlara boş alan açan kişi ise milan baros'tu. baros'un en iyi yaptığı iş arkadaşlarına boş alan açmak. açtığı alanlara kimse girmeyince hem takım hemde baros kötü oynamış oluyor. üstelik bu 3 isim baros'un koşuyoluna güzel paslar atan oyunculardı, verkaç yapan oyunculardı.

    şimdi ise baros ile kazım'ın arasında 20-30 metre mesafe var. arkasındaki selçuk-eboue ile yine aynı oranda mesafe var. bu adam kiminle verkaç yapacak, kime boş alan açacak?

    hal böyle olunca milan baros'un yanına hızlı ve atik olan sercan yıldırım'ın oynaması şarttır. baros'un açacağı boşluklara girerse sercan gol kralı olabilir. bu ikiliye arkadan selçuk-melo ikilisi uyum sağlarsa arda-lincoln-kewell-baros dörtlüsünün performansını görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın