resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2615
    galatasaray'ın var olan kadrosunda forvete ilk yazılacak isimdir kendisi. elmander her girdiğinde gol de atsa ilk 11 de baros başlar. hocanın yapması gereken ilk şey baros'u orada yalnız bırakmamaktır. şu piyasadaki yorumcuları görünce şaşırıyorum. demek solkjaerli manu'yu bilseler "solkjaer ilk 11 çıkar!!" diye ferguson'a da ültimatom verirlerdi büyük ihtimalle. yedek girip gol atmak mühim bir hadisedir ama ilk 11 çıkacağın anlamına gelmez.

    baros tek forvet oynayacak bir adam değildir. bakın galatasaray'da gol kralı olduğu sezona. yanında arkası dönük oynayan bir ümit karan vardı. o savunmayı yıpratırdı baros gol atardı. drogba transferini bu yüzden istedim forlan transferine bu yüzden karşı çıktım. arkası dönük oynayacak top indirecek bir adam bulduğumuz an baros her sezon gol kralı olur.

    herkes liverpoolda da tek forvet oynuyordu diyor:)) alakası yok. kewell ile çift forvet oynarlardı üstüne gerard aralarına girerdi. onun açtığı boşluklara hamann girerdi şut atardı liverpoolda bu yüzden çok gol atan biri değildi baros ama gol atmamasına rağmen takımın ilk hücum obsiyonuydu. çünkü tüm takımı gole hazırlardı. galatasaray futbol takımında ne yazık ki var olan orta saha oyuncuları arasında baros'un yaratacağı boşlukları değerlendirecek orta oyuncusu yok. kazım kenardan kaleye inemiyor. riera'nın zaten gol yeteneği sınırlı. bu yüzden yanına sercan monte edilmeli en azından bizi ocak ayına çıkarır bu hamle. ocak ayında da yanına arkası dönük oynayan bir adam bulduğumuz an baros'u seyrederiz arkamıza yaslanıp. 18 eylül 2011 de oynanan samsun maçında kendi ceza alanımızdan aldığı topu sürüşünü isteğini gördüm sağdan atıp soldan kaçtı rakip ceza alanına kadar geldi. bunlar fatih hocanın göreceği şeyler. medyanın gerçek yüzünü bilip buna rağmen medyanın dümenine alet olan taraftarların anlayacağı bir iş değil.

    milan baros yanına yerleştirilecek bir gole dönük oyuncu ile hepimizin yüzünü güldürmeye devam edecektir. seviyoruz bu adamı. şu andaki sinirinin bile kendine olduğuna, takıma faydalı olamayışına olduğuna eminim. geçen seneki fb maçında skora isyan eden tek adamdı ibb maçında ankaragücü maçında kasları patladı adamın mücadele etmek isterken (ibb maçında 3 ankaragücü maçında 2 gol atmıştı) seviyorum baros'u taraftarında sevdiğini biliyorum. o da tekrar kendini hatırlatacaktır merakla o günü bekliyor tüm galatasaray taraftarı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın