resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2609
    tek forvet oynaması performansına olumsuz etki etmekteymiş, arkasında lincoln gibi topçu yokmuş, top gelmemişmiş, yüzdesi düşük ortalar geliyormuş, bla bla bla... geçin bunları. galatasaray futbol takımı taraftarı oyuncusunu desteklerken gerçekleri göz ardı etmemesi gerekiyor.

    johan elmander'in arkasında diego ribas da cunha var zaten. bugün attığı gol ve yaptırdığı penaltı başkası sayesinde gerçekleşti. 18 eylül 2011 galatasaray samsunspor maçı'nda attığımız 2. golümüzün vuruşunu baros yapsa emin olun ki gol olmaz, top hızlı bir şekilde sağ köşeye gitmezdi. elmander'i baros'un gol kralı olduğu sezonki durumuna benzetiyorum. başarıya aç, ikili mücadelelerde yıkılmıyor, topu çok iyi saklıyor, teknik ve çalım atabiliyor, gol vuruşları da muazzam derecede güzel. ben baros'dan bunları bekliyorum arkadaş. ilk sezon* bu saydıklarımı takır takır yaparak rakipleri perişan ediyordu. şimdiki baros'a ne demeli? resmen doymuş durumda.

    demem o ki lütfen bahanelerinizi bir kenara saklayın. galatasaray taraftarı melislik yapmamalı. doğruları çatır çatır söylemeli ve mümkünse gözlükleriyle maç izlememelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın