resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5850
    gidenin arkasından konuşmak doğru değil belki ama kendisi özellikle geçen sene takıma en büyük ihaneti eden futbolcumuzdur. bir galatasaray taraftarı eski bir kaptanına hain dermi? hakediyorsa der. atletico madride gittin, paşalar gibi üç maç oynadın. heyecanlısın, heveslisin, eskisinden daha çok koşuyorsun sanki. daha bir kaç ay önce üzerinde galatasaray forması olan yine sen değilmiydin arda? neredeydin geçen sene? unutmadık beş karış suratla sahada gezindiğin, günleri. şimdi ellere yar oldun ve bize göstermediğin sevgini ellere gösteriyorsun sanki.

    bu kadar kısa sürede yaşanan değişimi sakatlığın düzelmesiyle, form tutmayla falan açıklayamaz kimse bana. besbelli galatasaraydayken oynamak istemiyordu, oynamıyordu. ispanyaya gitti, aslanlar gibi oynuyor. kaptanlığını yaptığın takımda canın istemiyor diye kötü oynuyorsanda bunun adı o takıma ihanet, senin yaptığında hainliktir kusura bakma ardacım.

    galatasarayda oynarken önceliğin milli takımdı, mili takımda başka oynuyordun, galatasarayda başka. şimdi ise önceliğin atletico madrid. orada başka oynuyorsun, milli takımda başka. son iki milli maç bunu açıkça gösteriyor.

    hakkında iyi düşüncelerim vardı, başarılı olmanı istiyordum ama galatasarayıma yaptığın ihaneti gördükçe iyice bittin gözümde. bundan sonra ne yaptığınla ilgilenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın