• 64
    ilk maç, ilk heyecan.

    yeni sezon formamızı, kaşkolumuzu ve tabii ki biletimizi aldık, maç saatini beklemeye koyulduk. nihayet maç günü geldi çattı, bir galatasaraylı'nın sabah uyanır uyanmaz, o gün galatasaray'ın maçının olduğunu bilmesi, içine tarif edilmez bir mutluluk veriyor. hele ki ortada uzun bir ayrılıktan sonra, umutla dolu yepyeni bir sayfa açma hazırlığı varsa...

    istanbul bb spor süper lig'e çıktığı 2007-2008 yılından beri ligde olimpiyat stadı'nda 4 kez karşılaştık. bu maçların 3'ünü galatasarayımız kazanırken geçtiğimiz sezon oynanan ve benim de tribünde aşırı soğuktan ayak parmaklarımı bıraktığım maçta istanbul bb spor kazanmıştı. hoş, hafızalarımızın en dip, en kuytu köşesine atılması gereken 2010 - 2011 sezonunda yenilgi almadığımız takımlar eskişehirspor, bucaspor, konyaspor, kayserispor ve kasımpaşaspor. bu demek oluyor ki 17 rakibimizin 12 tanesi bize en az 1 kere üstünlük kurmuş. dolayısı ile geçen sezonki istanbul bb spor'dan aldığımız yenilgi de pek tuhaf karşılanmamalı.

    o tek yenilgi aldığımız maçın da benim istanbul bb spor deplasmanına gittiğim tek maç olduğunu söylemekten her ne kadar utansam da bugün de olimpiyat'ta olacağız. maç saatinde hava sıcaklığının 20 derece olacağı, kuzeydoğu'dan da 9 km şiddetinde rüzgar olacağı meteoroloji tarafından tahmin edilmektedir. yani en azından bugün olimpiyat'ta alışılagelmişin aksine sahadaki rakibe ilave olarak olumsuz hava koşulları ile mücadele etmek zorunda kalmayacağız.

    sezonu açıyoruz, bu uzun yolda galatasaray'ın yoldaşı olacağımız düşüncesi yine kıpır kıpır ediyor içimizi.

    sonu şampiyonluk olsun.
    3 senelik çile bu sene bitsin.
    allah utandırmasın.

    şşşşşşş....biiiiiiiiir....ikiiiiiiiii....üüüüüüç.. lalalalalalalalaaa
App Store'dan indirin Google Play'den alın