• 53
    galatasaray'ımız için 2011 - 2012 sezonunun açılış maçı ve kritik maçıdır.

    neden diye soracak olacak olursanız ; takımın ilk 3 haftada 3 galibiyetle başlaması takıma özgüven verecektir. hele ki fatih hoca'nın olduğu bir dönemde olursa çok daha iddiamız artar diye düşünüyorum.

    maça gelince açıkçası sevmediğim bir maç türü. lige deplasman maçıyla başlamak dezavantajdır. pek deplasman sayılmaz ancak stadımızda oynamak başkadır. ayrıca ibb'de riskli bir takım ve istikrarlı oyunlarıyla dikkat çekiyorlar.

    fatih hoca umarım dönemimizin yeni şaheserleri olan " 4 - 2 - 3 -1 ve ya 4- 3 - 2 -1 " tarzı bir oyunla başlamaz. galatasaray bu oyunu oynamaya çalışıyor ancak başaramıyoruz. ne yaparsak yapalım o forvet yalnız kalıyor. ayrıca yıllardır galatasaray baskılı oynayarak başarılı olan bir takım. bu yüzden 4 - 4 - 2 ya da 4- 3 - 1 -2 en ideal taktiktir diyorum.

    kadroya gelirsek ;

    ------------muslera------------------

    eboue-------servet--------ufa--------çağlar

    kazım(sabri )------selçuk--------melo------riera

    sercan--------baros

    takımdaki en önemli problem kaptanlık. sabri sürekli oynayacak mı bu bir soru işareti . ancak takımda sabri'den ideal bir kaptan yok. servet asla kaptanlık vasfını taşımıyor. benim tercihim ya tecrübesiyle ufa ya da selçuk olur. ama fatih hoca tercihini başka birinden kullanabilir.

    fatih hoca'nın melo'ya güvendiği kesin. melo orta sahada liderlik vasfını taşıyor ayrıca özgüveni de yerinde. baros'un formu da bu maçta belli olacaktır.

    sözü fazla uzatmayalım ; bana göre galatasaray'ın özgüvenli çıkacağı , gümbür gümbür oynayıp kazanacağı maçtır. tek dikkat etmemiz gereken topu ayakta tutmamız ve topla çok oynamamız. umarım lig boyunca sakatlıksız , iyi top oynayan ve sonunda şampiyonluğa ulaşan takım oluruz.

    saldır galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın