resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5769
    eğitimi 16 yaşında tamamlayıp sonraki hayatını işe(futbola) veren insanların böyle sürekli entellektüel birikimi olduğu konusunda kendini ispat etme çabasını anlayamıyorum. arda doğu'dan haberi bile olmayan ailesinin yanında evin önünde büyüyen büyür büyümez de oyun oynayarak bol para kazanan bir çocuk. sana ne güzel kardeşim halkların savunduğu haklarından bilmemnesinden. fikrin varsa da kendine sakla. ben halk olarak seninle aydınlanmak istemiyorum. beni aydınlatacak bu konularda adam gibi fikir sahibi olan akademisyenler ve gazeteciler zaten bana yetiyor. her kamera gördüğünde dolu dolu bir toplumsal mesaj vermek zorunda değilsin. bir kere düşün ulan ben kimim, bana ne, benim ne üstüme vazife diye. galatasaray üniversitesinin uluslarası ilişkiler bölümündeki öğretim üyeleri telegol'e bağlanıp (gbkz: arda geriden top atıldığında yarım nefes alıp öyle koşmalı. bu şekilde ofsayttan kurtulabilir.) diye görüş bildiriyorlar mı. bildirseler saçma olurdu değil mi ardacım.
    git işini yap arda. sonra benim gibi kıçıkırık sözlük yazarları gelir, (bkz: hanım koş arda yine tespit sıçmış) diye alay eder seninle.

    edit: aziz matta'nın önceki entrylere cevap niteliğinde sıçtığı tespitinde geçen küfür ve hakaretleri de aynen iade ediyorum. katılmıyorsan küfretmene gerek yok katılmıyorum yaz, nokta koy.
App Store'dan indirin Google Play'den alın