• 1232
    2 eylül 2011 günü bakan suat kılıç'ın da katıldığı toplantıyla "spor toto süper lig'den düşürülmemesi" kararı alınmaya hazırlanılan kulüp.

    yayın organlarının ortak fikri, gerek bakanın, gerek federasyonun *, gerekse de diğer lig ekiplerinin düşürme kararı alınmamasını savunduğu yönünde. sebep olarak lig reytinglerinin düşüşü ve yayın gelirleri, havus politikası göz önüne alınmış. takımların büyük çoğunluğu fenerbahçe'nin geçen seneki şampiyonluğunun trabzonspor'a devredilmesi, eksi puanla lige başlaması yönünde görüş bildirmişler.

    federasyon bunu sağlayabilmek amacıyla mehmet ali aydınlar yönetimiyle "kararname değişikliği" teklifini gençlik spor bakanlığına sunacak, yasa değişikliğiyle fenerbahçe kurtarılacak.

    bunun akabinde mehmet ali aydınlar'a hizmetlerinden ötürü teşekkür edilecek ve federasyon başlanlığı seçimi yenilenecek. böylece hem fenerbahçe, hem mehmet ali aydınlar, hem de süper lig'in mali derdi büyük kulüpleri kurtarılmış olacak.

    adalet?

    o da ne? o, bu haber kapsamının çok dışında. - ! - bundan sonra yapılacak şikelere "teşvik" niteliğinde bir uygulamaya doğru yol alınmış gibi. şike yapıp da ligden düşmeyen ilk takım bizim ligimizde olacak sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın