• 1227
    aziz yıldırım'dan ve aziz yıldırım yönetiminden ne zaman hesap soracağını merak ettiğim kulüp.

    işin çok daha vahim tarafı camialarına böylesine büyük zararı verenlerin yöneticiler olduğunu gören ve tepkilerini bu yönde veren taraftar sayısının çok ciddi derecede az olduğudur. %1-2 desem abartmış olmam...

    galatasaray kulübü'nün "bu ateş üfleyerek sönmez, çözüm zamana yayılamaz" (http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10590.php) açıklamasında galatasaray'a köpürenler, galatasaray taraftarının "sezon ortasında mahkeme fenerbahçe'nin aleyhinde karar verdiğinde ya da uefa olaya el koyduğunda 2 sezonları gidecek" diye bas bas bağırdığında ağızlarından salyalarla küfür edenler şimdi "bu sezon ligden düşelim, yoksa iki yılımız gidecek hede hödö" diyorlar.

    yani bazı şeyleri önceden tahmin etmek çok zor bir şey değil. kaldı ki; galatasaray kulübü federasyonun "karar(sızlık)" kararından (!) sonra 19 temmuz'da bir açıklama daha yapıp (http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10842.php) federasyonun ve o'nun aldığı kararları alkışlayan fenerbahçe yönetiminin yanlış yol izlediğini hatırlatmıştı.

    o yüzden şimdi kalkıp "biz şerefimizle (!) düşelim" açıklaması akıl ve mantık sahibi olan insana asla ama asla samimi ve gerçekçi gelmeyecektir.

    geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın