• 1219
    çok uyanık olan kulüp. şöyle ki ;

    fenerbahçe ve federasyon hukukçularının toplantısında fenerbahçenin küme düşme talebiyle ilgili üç seçenek konuşulmuştur.

    1 - federasyon, fenerbahçe'yi "tedbirli" olarak "kanaat" kullanarak küme düşürecekti.

    eğer bu olsaydı, fenerbahçe dava bitip olası bir ceza aldığında "biz zaten kanaatle düştük, yolumuza devam ediyoruz zaa xd" diyecekti ve muhtemelen sadece bir sezon kaybedecekti. eğer düşme kararı çıkmasaydı yine o bir seneyi ikinci ligde geçirip "gördünüz mü bir şey olmadı" diyeceklerdi. yani kayıpları sadece bir sene olacaktı.

    2 - fenerbahçe genel kurulda ligden çekilme kararı alacaktı.

    eğer bu olsaydı, fenerbahçe spor kulübü federasyona yazılı bir dilekçe göndererek genel kuruldan bu kararın çıktığını belirtecek ve kendi isteğiyle küme düşecekti. ancak daha sonra şike davasından bir ceza geldiğinde 3. lige düşme olasılığı vardı.

    3 - fenerbahçe süper ligde üç maça çıkmayarak küme düşecekti.

    pfdk disiplin talimatnamesi nedeniyle üç maça çıkmayan veya taraftar olayları nedeniyle üç maçı iptal edilen takım * küme düşer. fenerbahçe bunu yapıp fiilen düşecekti ancak bunu yapması durumunda şike davasından ekstra bir ceza geldiğinde tekrar lig düşüp 3. ligde mücadele edebilme olasılığı vardı.

    tüm bunlar düşünüldüğünde tff, haklı olarak kendilerini "tedbirli" olarak "kanaat kullanarak" düşürmemiştir. çünkü olayın akışına göre bu karar alındığında fenerbahçenin lehine olacaktı.

    bir nevi 15 ağustos'ta alın*mayan karar bugün fenerbahçenin elini kolunu bağlar nitelikte oldu. 10 gün içinde davanın sonuçlanması imkansız ve lig başladıktan sonra davadan "feneri düşürmeye yetecek" kararlar çıkarsa (u: ki ccc pierre cornu reyiz ccc avrupadan men ettiyse aksi bir karar çıkması çok zor) fenerbahçe en az 2 sene * kaybedecek durumda.

    (bkz: çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı)

    o da yetmezmiş gibi bir zamanlar bize fakir fukara diyenler bugün "acun ılıcalılar cem yılmazlar toplanıp televizyonda para toplayacak" demiştir. ünal aysaldan tek dileğim kendi adına / kulüp adına farketmez, yüklü bir miktarda bağış yapsın şunlara. bu çok büyük bir mesaj olacaktır kendilerine.

    son olarak ;

    http://kirlisozluk.com/nostalji/b/8265.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın