• 351
    bir yerlere yaranayım derken, kimseye yaranamayacak olangillerden.

    düne kadar ''sosyal, ekonomik dengeler.'' diye diye febe'nin ligde kalması için elinden geleni yapan, statüyü değiştirterek futbolumuzun içine eden bu kuruluş, mehmet ali aydınlar'ın kaderini paylaşıp, febelilerden de tekmeyi yiyecektir.

    allah hepinizin belasını versin. marka değeri denilen şeyin, para için adaletin de satılabilmesini gerektirdiğini empoze edip durdunuz. ama insanlar uyanıyor, bilinçleniyor. sizin gibi düzenbazlarlarla nasıl savaşması gerektiğini kavrıyor yavaş da olsa.

    taraftarlar, futbolun asli unsurlarından biri olduğunu kabullenmeli bir an önce. ama, ''en büyük taraftar, futbolcular sahtekar'', ''madem para veriyorum, bilet alıyorum, forma alıyorum, futbolcu benim istediğim gibi hareket etsin'' mantığıyla değil.

    bizler başarıdan, şandan, şöhretten, heyecandan önce adalet aramalıyız. ekonomik dengeleri adaletin önünde görenler, futbolumuzda söz sahibiyse, futbolumuzu kirletmeye, kirlerin üzerini örtmeye devam ediyorlarsa, gerektiğinde futbolu terkedebilmeliyiz. çünkü ceplerine akan para muslukları bizleriz. biz uyumaya devam ettikçe, biz sesimizi duyurmadıkça, biz itiraz etmedikçe, kandırılmaya, aldatılmaya, sömürülmeye devam edileceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın