resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5636
    -arda ihanet etti diyorsunuz, çok çektirdiniz çocuğa, gitmesi normal.
    +arda'nın avrupa'ya gitmesini kimse bir şey demiyor. hatta bu beklenen bir olaydı. olayın zamanlamasıne ve şekline takık insanlar. arda kalıyor dedikten ve bunu hissettirdikten sonra bir günde transferiyle ortaya çıktı. fatih terim'in de deyimiyle "zamanlama enteresen." ağustos 9 değil de haziran temmuz aylarında gitseydi kimse bir şey demeyecekti.

    -çok belaltı vuruldu arda'ya. burası boktan bir ülke. karçıdınız adamı.
    +evet öyle bir ülkede yaşıyoruz ki insanlar kaçmanın yolunu arıyor. arda'nın gitmesinde kendini de kurtulmuş hisseden taraftarlar var. tuhaf ama insan böyle bir yaratık. arda giderken asıl belaltı vuran, kuyusunu kazan basına çakmadı ama taraftara çakıp gitti. ayda 25000 dolar maaş alıp müdüründen ana avrat küfür yiyen yöneticiler biliyorum. ülkede hayat bu. amerika'dan söndükten sonra iş münasebetiyle gittiğim yerlerde 3 kuruşluk adamlar "yeaa niye döndün ki mis gibi oralarda kalsaydın burası vıdı vıdı" diyip durdular. ne diyelim arkadaş seçim meselesi bunlar. ülkenin boktanlığı bu adamların vızıltılarını dinlemek kadar yormuyor anasını satiyim.

    -taraftar arda'yı paraladı, tezahüratıyla bitirdi.
    +yahu 2002'de bize 6 tane attığı sezon kötü giden takım için fenerbahçe taraftarının bir tutumu var, youtube'da kayıtlı, bir tezahüratı var. dinletmek lazım bi ara araştırıp eklicem buraya. ne kumar kalıyor ne disko. şu ultraslan'dan bininci kez söylüyorum haz etmem ama tezahüratında belaltı denip duruyor, ulan ünlem işareti olarak küfür kullanan adamlar dolu tribünde o bestede küfür yok. bir kere yaptılar. elli kere adını bağırdı stat arda'nın, ona bakan yok. ahmet çakar ve erman toroğlu için sanma seni yalnız biz buralardayız diye pankart yaptılar. adamlara topluca küfür edildi. daha napılsın, gidip öldürsün mü taraftar darp mı etsin? böyle bi şey istenebilir mi insanlardan?

    yeter amına koyim ya, arda da arda. başlicam yaşınıza da aklınıza da gidin araştırın, okuyun, üşeniyorsanız videoları izleyin öğrenin şu kulübün tarihini...

    ekleme: bahsettiğim tezahürat 2:53'ten itibaren. http://gss.gs/cI
App Store'dan indirin Google Play'den alın