resim
Selçuk Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 209
    yirmili yaşlarının başında olan ben televizyona bakmaya başladığımdan beri futbol da izliyorum. bunca yıl futbol izledim, futbolcu tanıdım ama hiçbir futbolcuyu kıskanmadım bu adamı kıskandığım kadar. adam milli takımda oynuyor, ben lisede sınıf takımına bile seçilmedim!

    şu dünyada en çok kıskandığım adamdır net!

    oturduğu dairenin penceresinden kafasını çıkarıp site havuzuna giren kızları abaza gibi saatlerce seyrettiğini duyduğumdan beri, ne zaman bu adamı görsem, ismini duysam tüylerim diken diken oluyor. adeta fıttırasım geliyor sözlük. brozak da kar etmiyor!
    yemin ediyorum sinirden klavyeyi vurcam sağa sola, kendime zarar vermekten korkuyorum bu adam yüzünden. gidicem kapı, pencere, cam, çerçeve indircem indiremiyorum. kendime zar zor hakim oluyorum. mahalle karısı ya! ulan en şuursuz entrylerimi bu herif yüzünden yazıyorum ben. lan olum birisi de çıkıp uyarmıyor mu onca hocayı, antrenörü "hocam selçuk şahini ilk onbirde unuttunuz." diye? hiç mi arkadaşı, eşi, dostu seveni yok bu antrenörlerin. ya da doğru söyleyin lan selçuk şahin benden daha mı iyi oynuyor cidden? valla kızmıycam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın