• 3687
    an itibariyle cezamı tamamlayıp geri döndüğüm sözlüktür.

    ben bu sözlüğü ciddiye alıyorum. alınmayadabilir, bunu da pekala bireysel ölçekte kabul ederim.

    buraya bir şeyler vermeye çalışıyorum. bunu yaparken de kimseyi incitmemeye, kişisel husumetleri bir kenara bırakarak sadece işime, yazarlığa odaklanmaya çalışıyorum. elbette arada sürtüşmeler olacaktır, bunlar geçici şeyler, konuşuruz hallolur, sonuçta hepimiz galatasaraylıyız ve burada galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda tüm sporseverlere gerek bilgi, gerek güldürü, gerekse de hoş zaman açısından bir şeyler vermeye çalışıyoruz.

    ama; bu sözlüğe ve bu sözlüğün yazarlarına saygısızlık yapanları alttan alamıyorum. bu sözlüğe sadece ortalığı karıştırmak için girenleri ve neden-sonuç ilişkisi kurmaksızın radikal görüşler ve kimi zaman hakaretler içeren şeyler yazan insanları görmezden gelemiyorum.

    hatrı sayılır zamandır bu sözlükteyim. kimin hata yaptığı ile kimin provake amaçlı düzenli olarak işler çevirdiğini ayırt edecek durumda olduğumu düşünüyorum. bu konuda da başıma buyruk davranmaktan ziyade çoğunluğun birikmiş fikirlerine tercüman olduğum kanaatindeyim.

    yasal boşluklardan faydalanıp, yazarlık haklarımızın bize sağladığı özgürlükleri suistimal ederek ortamın tadını kaçırmak çok kolay, ama bir şeyin düzene binmesi kötü ve art niyetli düşünceler taşıdığımız ve hayırlı olmayan emeller peşinde koştuğumuzun göstergesidir.

    kendimi gözden çıkarmak pahasına bir ateş yakıyorsam; yine sözlük içindir...

    hiçbir zaman da fevri davranıdığımı ve hoşuma gitmeyen bir düşünceden dolayı bir münazara başlattığımı da düşünmüyorum.

    başladığım gibi bitireyim, gerçekten çok sevdiğim ve sağlığım elverdiğince yazmayı düşündüğüm sözlüktür.

    ayrıca tüm ahalisine hayırlı ramazanlar dilediğim sözlüktür.

    herkese saygılar ve sevgiler

    hktwoo
App Store'dan indirin Google Play'den alın