resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 186
    öcal uluç aşağıdaki soruları kendisine yöneltmiştir. elçiye zeval olmaz diyerek;

    --- alıntı ---
    1 - galatasaray futbol takımı’na yapılan transferlerle ilgili olarak gazetelerde çıkan “yönetimdeki çatlak” haberleri doğru mu?..
    2 - “doğru ise”, zat-ı âliniz ve sayın sedat doğan hangi futbol bilginiz ile, bu transferlerin galatasaray takımı’na ne kadar faydalı olabileceğini ve bunların pahalı olup olmadığını fatih terim’den iyi bilebilir?..
    3 - melo gibi bir futbolcu yıllık 1.3 milyon euroya kiralanmışsa ve de onun ayarında bir futbolcunun dünya pazarlarında aldığı ve de alabileceği paraya yakın bir para karşılığında, “şike iddiaları ile toz duman olmuş” bir ülkenin ligine, hem de “avrupa kupaları’nda oynamayan” bir takıma gelmişse, buna “pahalı” demek ve tartışma çıkarmak, “ne anlama geliyor?..”
    4 - sportif direktör bülent tulun transferlerle ilgili yönetim içi taştırmaların neresindedir?..
    5 - “şirket yapılanması için tavsiye ettiğiniz ve istanbul’a kadar gelen” iki yabancı uzmanın “geri gönderilmelerinin” rövanşını, terim ve transferleri üzerinden almak mı istiyorsunuz?..
    6 - “futboldan sorumlu” ali dürüst’ün “yönetimde önünüzde olmasının” hazımsızlığı mı var?..
    --- alıntı ---

    bu arada, türk telekom arena'da yaşanan çıkış sorunlarından bahsetmiş. bırakın öyle kalsın. ankara'da yaşayan bir taraftarın istanbul sanayi mahallesi'nde bir gece yürüyüşü yapma imkanı yok ki !!! minnettarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın