resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1269
    ayhanin saha icinde cirkefliklerinden dem vurup kendisine söven taraftarlar hasan sasa tapmaktadirlar. keza barosa da. bu ikisi de saha icinde ayhandan daha cirkef (ama ben de dahil hepimizin sevdigi) oyuncularimizdi.

    hasan sasin pas alamadigi icin takım arkadasina sovdugunu gosterin diyen adamlar acaba hasan ve necati kavgalarinin neden olduklarini dusunuyorlar saha icerisinde? bir onceki aksamki hesap tartismasindan mi? ya da o kavgalarda birbirlerine ne dediklerini dusunuyorlar? 'guzel kardesim sen neden boyle oynuyorsun?' falan mı? arkadasim insanlar birbirine küfreder. bu cok normaldir. ulan sahada deli gibi hırsla dolusun. istediklerin olmadiginda tabiki sövüceksin az bucuk. kamera bunu yakaladi ise ne yapalim yani? onu ekrana getiren ibnenin sucu bu. yoksa ozel ozel her oyuncuya kitlense kamera mac boyu kufur etmeyen mi cikar takım arkadasına? hicbirsey demese 'hay oynayacagin topa sokuyum.' der adam. iki yüzlülük yapmayin. sabah aksam ana avrat küfürler edip burda bana küfüre 'tükaka' demeyin. iki dakika samimi olun.

    simdi hadi durust olun biraz daha. hasan sasa tapıp ayhana sövmenizin nedenleri cirkeflik falan degil. hasan sas daha iyi oyuncuydu. hasan sas efsane kadroda vardı. o yuzden bu duygu farkınız. yoksa hasan aynı karakterle ayhan ayarında bir oyuncu olu bu rezil sezonlarda kalsa idi takımda eminim ona da söverdiniz. ki bazilariniz sövdünüz de zaten. ayhana sövenlerin hasana sövenlere de laf etmeye zerre hakkı yoktur. zira ben de hasana kırk tane kulp bulurum simdi burda sizin ayhana buldugunuz gibi. ornegin derim ki bu hasan bu takımı madem cok seviyordu neden sakatlandiginda 10 kilo aldi. hamburg macina koca bir gobekle cikti? derim babam derim. herkese bir kulp buluruz merak etmeyin. hakan sukure de derim ki neden kaptanlık pazubandını yere atti hagi genclerbirligi macinda oyundan cıkarırken onu? cafercanin kariyeri bitti o mactan sonra. onlara da mı sövelim simdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın