resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1271
    galatasaray ve taraftarlarına ait bir yerde, galatasaray futbolcusunun ıslıklanması ve daha da nasıl protesto edilmesi konusunda üzerinde çalışılan futbolcumuz.

    bir de burda ıslıklanması konusunda neden haklı olduğunu anlatmak için nerdeyse quantum'a girmeye çalışanlar var. ya gülmeden duramıyorum biri demiş "ayhan galatasaray'lıysa ben neyim" ahahaha biri şu salağı uyandırsın bir sik değil kendisi. ayhan'ın sol taşağının kılı etmeyecek adam geçmiş burda ayhan'a nasıl küfür ettiğini nasıl ıslıkladığını ballandıra ballandıra anlatıyor. üstelik tekrar söylüyorum burası galatasaray'lıların olduğu bir platform. zamanında bırakın futbolcusunu, galatasaraylı olduğunu bildiğimiz birine küfür ettiklerinde (rakip takım taraftarları) biz kavga ederdik. şimdi bu platformlarda bunu legalleştirmeye çalışıyorlar.

    aslında uzun uzun yazarım ama değeceğini sanmıyorum. burada bir grup saplantılı ergen kişilik var ne desen kabul görmez. net başından ulema kesilir buyur gel misafirimiz ol desek yanımıza gelse iki lafı bir araya getiremez ( e tabi google yanı başında değil o esnada). normalde çok yazan biriyim ama burada yazmamaya özen gösteriyorum. ben de 4. nesil yazarım ve itiraf etmeliyim ki gs sözlük 3. nesil ile birlikte bokunu çıkarmaya başladı. 4. nesil cıllık pozisyonda sağa sola sıçratıyor artık.

    neyse uzatmaya gerek yok.

    son not: ayhan'a çirkef diyenler bu sene galatasaray maçlarına gelmesin. zira çirkefin kralı melo ujfalusi ve baros sahada olacak. yazık boşuna yıpratmasınlar sinirlerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın