resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1269
    "fikrimi" belirtmek istiyorum:

    yuhalanmaması gereken oyuncudur.

    fikrimin detaylarına gelirsek, iki sebebi var yuhalanmaması gerektiğinin. bence, galatasaray taraftarı, kendi futbolcusunu yuhalamamalı, ıslıklamamalı. artık internet diye bi teknoloji var, ve bu teknoloji sayesinde beğenmediğin oyuncuyu türlü platformlardan eleştirebilirsin. lakin statta o armayı taşıyan mustafa sarp bile olsa, hatta hatta allah muhafaza söylerken dilimi ısırıyorum çubuklu tosun dahi olsa ıslıklanmamalı. çünkü güzel kardeşim, sen o adamı beğenmiyor ıslıklıyorsun ama, bu bütün takıma yansıyor işte. geçen seneki havayı hepimiz hatırlıyoruz. ya da havasızlığı demeliyim sanırım.

    sen çok yetenekli bir galatasaray futbolcusu olsan, canını dişine taksan, taraftar ayhan'ı ıslıkladığında düşünmez misin, ulan iki üç hata üstüste yapsam beni de ıslıklicaklar diye? üstelik takım içinde yıllarını burada geçirmiş, kim ne derse desin birazcık abi karizmasına sahip bir adam ıslıklanıyorsa, havan bozulur birazcık yani.

    ikinci sebep ise daha ayhan özelinde... abi ne olursa olsun, adam yıllarını geçirmiş burada yani. tamam çok da fedakarlık etmemiş ama, yeri gelmiş yedek olmuş ses etmemiş, sözleşme uzatalım denilmiştir illa ki, hiçbirimiz okumamışız, izlememişiz bir yerlerde ayhan kontratta ücret artırımı istiyor diye falan... bu da bir nevi hizmettir sonuçta. bir de biz yıllardır o kadar rezil orta sahalarla oynuyoruz ki, ayhan melaike oluyor diğerlerinin yanında. mustafa sarp'ı barış'ı görmek istemeyen gözlerimizi ancak ayhan'la tatmin edebiliyoruz. e bu adam da robot değil ki, gelmiş kariyerinin sonuna. sezon boyunca orta sahanın yükünü sırtlamasını beklersen, elbette belli noktalarda alarm verecektir.

    haa, sorun çirkefliği o yüzden sevmiyorum dersen ona eyvallah. ama sorun çirkefliği o yüzden ıslıklıyorum dersen ona eyvallah değil. bariz onun için ıslıklamadığın çünkü.

    valla, ben bi maçta ıslıklamaya kalktım ayhan'ı. tribünde saygı duyduğum bir abinin reziller der gibi bakışı, bana yetti. tövbe ettim, bir daha galatasaray futbolcusunu ıslıklamam. ölsem ıslıklamam.

    ha diyorsanız ya çubuklu tosun tekrar galatasaray forması giyerse... sanırım kahrımdan ölürüm, böylece ıslıklamamış olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın