resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1261
    hali saha maclarinda bile top oynarken takım arkadaslarina söven adamlarin burda saha icinde arkadaslarina s.ktir cektigi gerekcesi ile elestirdigi oyuncudur. hakkaten sinirlenmemek elde degil artik. bu kadar cahilce argumanlarla gelinir ancak. guzel kardesim saha icinde birbirine sovmeyen topcu mu var? ergün, hakan gibi birkac istisna haric. bunlar da senin benim gibi adam. küfür bizim sosyal hayatimizin icinde var. sahada boku cıkarılmamak sarti ile herkes az biraz küfür eder zaten. biz hasan ile necatinin kavgalarini bile izlemedik mi saha icinde? ama ikisi de eşşek gibi toplarini oynamiyor muydu? demedikleri kaliyor muydu birbirlerine?

    bir de ayhan akmanin isliklanmasini savunan olmaz olasica galatarasay taraftarlarinin halen ayhanin formsuzlugundan dem vurmasi manasiz. kac kisi yazdi yukarida: 'biz zaten iyi oynuyor, gitmesin demiyoruz. sadece saygiyi, en azindan isliklanmamayi hakediyor diyoruz.'

    daha onceki postlarimda da dedigim gibi mucadele etmeyen oyuncuyu ıslıklayan taraftara lafım yok. hakkıdır. futbol bu. mucadele ettigin zaman alkıslanıyorsan etmediginde de ıslıklanırsın. yasamın dogasında var bu. ama mucadele etmesine ragmen kotu oynuyor diye bir futbolcuyu ıslıklayan taraftar bizim camiaya degil daha ziyade karsı yakaya yakısırmıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın