resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1259
    tam 10 senedir galatasaray'a hizmet ediyor, şanlı forma altında bu süre zarfında 3 lig şampiyonluğu, 1 türkiye kupası ve 1 türkiye süper kupası zaferi yaşamış.
    bunun yanında 2001 ve 2003 yıllarında da ligi zirvenin bir alt basamağında bitirmiştik.

    ayhan akman daha öncesinde gaziantepspor ve beşiktaş formaları giymiş olsa da futbolu bıraktığında birçok kişi gibi ben de ''galatasaraylı ayhan'' olarak hatırlayacağım.

    yine uç noktalarda geziniyoruz; vay efendim sivas'ta kazanılan şampiyonlukta attığı gole sevinmeyen varmışmış. a benim kuş beyinli renktaşım, kendi söylediğin yalana inanıyor musun sen ? ulan adam galatasaray için attı o golü, kendisi için mi attı ? neyse tamam sakinim.

    ayhan özellikle son 2 sezondur ciddi derecede kötü. sizce garipsenecek bir durum mu? bence hayır, çünkü son 2 senedir formanın hakkını veren oyuncu yok neredeyse sahada. ayhan takım kötüyken iyi olabilen bir futbolcu değil çünkü. 2001 yılından bu yana galatasaray çatısı altında senin, benim mutluluğum için hizmet veren bir oyuncuya hakarete varan yorumlar yapılmasına ben anlam veremiyorum. kötü oynadığı maçlarda ben de eleştirdim, sinirlendim ama sınırı unutmadım, nerede duracağımı, nerede durmam gerektiğini bildim.

    komplo teorisi üretmede üzerimize yok cidden. zaten son sezonu takımda, 10 senedir hizmet ettiği takımda son 1 sezonu, sonra futbolu bırakıyor. neymiş efendim, duygusala bağlayıp fatih hoca'dan formayı kaparmış, melo'yu kulübeye yollarmış. bence bunu ortaya atan kişi senaristlik yapmalı, hayalgücü enginleri bile aşmış.
    son sezonu umarım problemsiz yaşar ve futbola da bu çatı altında son verir.

    gözünü öfke bürümüş taraftarlardan ricam da biraz hoşgörü ile yaklaşın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın