resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1247
    kendisini savunanlara "yazık lan kimin çocuğuysa" gözüyle baktıktan sonra hakkında bir entry'de ben girmek isterim;

    ayhan akman hiçbir zaman benim için gerçek bir galatasaraylı olmamıştır. kendimce haklı sebeplerim de var yazının ilerisinde bahsedeceğim bu haklı sebeplerden.

    öncelikle kendisi çirkefin tekidir. bundan 5-6 sene evveline döndüğümüzde maç ortasında ergün penbe'ye hasan şaş'a ve diğer takım arkadaşlarına pas atmadıklarında s.ktir çeken, a. koyayım diyen, ve bu söyledikleri stat mikrofonları vasıtasıyla rahatlıkla bizim kulağımızı gelen bir adamdır.

    kendisinin bu iticiliği zaten herkesçe bilinen birşeydi.

    son yıllarda yaşlılığın verdiği kazmalıkla beraber iyice çekilmez hale geldi. eskiden bazı taraftarlar en azından takıma yararlı oluyor diye belki de ayhan'ın bu çirkefliklerini görmezden geliyorlardı.

    tabi benim için ağzıyla kuş bile tutsa hiçbir zaman gerçek galatasaraylı olamayacaktır o ayrı konu.

    ayhan çoktan gönderilmeliydi. hangi akla hizmet onu takımda tuttular bilinmez ancak taraftarın yuhalaması gayet normaldir.

    ben bile selçuk inan'ın attığı pasları görünce, ister istemez kendime küfür ettim bunca senedir ayhan ve türevi kazmaları izlediğim için.

    son olarak kendimce haklı olan sebeplere geleyim, neden hiçbir zaman gerçek galatasaraylı olamayacağını açıklayayım;

    bu adam zamanında beşiktaş forması giymiştir. benim kriterlerime göre ezeli rakiplerin formasını giyen adam benim için sıfırdır.

    tıpkı fb forması giyen servet çetin'in gözümde yükselemeyeceği gibi ayhan'da hiçbir zaman gözümde yükselmemiştir. 2001'de geldiğinde de aynı fikirdeydim sene 2011 zaten bu saatten sonra fikir değiştirecek değilim.

    bu adamı hasan şaş, arda, sabri gibi mertebelere koyanlara da tek söyleyeceğim:

    "akıllı olun, adamın asabını bozmayın" olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın