resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1232
    allah aşkına ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa elendikten sonra hava alanındaki bir görevliye gülerek "dışarıda taraftar var mı?" diyen kişi değil mi bu büyük adam.

    sene içinde yuhalanana kadar ne kendini geliştirmek için ne de galatasaray için hiç bir şey yapmayıp, yuhalandıktan sonra bir şeyler yapan kişi değil mi ayhan akman? ya da en azından servet'in cem sultan'a yaptıklarından sonra gidip bir tane ağzına çakmayan.

    bakın tekrar yazıyorum, bu kadar büyük bir adam madem neden paul scholes kadar edwin van der sar kadar onurlu olamadı ? artık galatasaray'a yarar sağlayamıyorum, bırakmalıyım diyemedi ? ya da bu adam paul scholes'un edwin van der sar'ın manchester united'ı sevdiği kadar sevmedi mi galatasaray'ı ?yararlı olamıyorum demek küçültür müydü onu yoksa 10 senelik emeğinin hakkını fazlasıyla almasını mı sağlardı ?

    ayrıca bu adam işine saygı duyuyorsa ondan daha yaşlı olan ve ekstra idmanlar yapan ryan giggs ne yapıyor işine tapıyor mu ?

    bu arada kapağın kralını bana takmıştır kendisi. onun verdiği emekler için arkadaş ortamında onu savunurken bir gün "dışarıda taraftar var mı?" olayında arkadaşlarım karşısında çok güzel "mal" gibi bırakmıştır, çok sağol büyük adam ayhan akman!
App Store'dan indirin Google Play'den alın