resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1228
    taraftarın yine hakkında demedigini birakmadigi emektar futbolcudur. seviyelerin ayaklar altinda oldugu turlu elestiriler getirmis yine yüce taraftarimiz kendisine. adam yillarca terletti bu formayi. cok iyi oldugu donemler de oldu. simdi adam hakkında ettiginiz laflara bakın. yazıklar olsun diyorum. boyle bir hazirlik macindan sonra bile, kaldı ki ayhan da cok kotu oynamamisken nedir derdiniz? he ayhan su an iyi oyuncu mu? degil. ama abarttiginiz kadar da kotu degil. galatasarayda oynadigi her donemde elinden geleni yapan adamdir ayhan. iyi oynar kotu oynar ama hep mucadele eder. bugun de etti. kac kez yerlerde kaydı top kapmak icin. mucadele etmeyeni amansızca elestirmek tamam da kotu oynayani bu denli yerme eylemine diyecek laf bulamıyorum.

    hadi tribündeki taraftar tamam da gssözlük gibi bir olusumda bu tip saygısız yorumlar okumak cok canımı sıkıyor. adama emek hırsızı diyenlerin keske emege zerre kadar saygısı olsa. birinci hagi doneminde sol acikta bile esek gibi top oynamistir ayhan. sivasa attigi golde havalara sicrayanlarin bugun ettikleri laflara bak. yazıklar olsun diyorum baska da bisey demiyorum.

    not: sitemim ayhani elestirenlere, artik gitsin diyenlere degil. saygisizca hakaretler edenleredir. gecmisi, emekleri bu kadar cabuk unutanlaradir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın