• 286
    canımız cigerimiz sözlüğümüz bilgi yuvamızdır.

    ansiklopedi olmus iddaları varmış duymamıstım hic. eee oyle olmak zorunda değil mi? 1. amac o değil mi? burası bir sözlük spor ile alakalı her bilgi dogru olarak olmak zorunda.
    o yüzden ilk entry tanım olmak zorundadır. yapıyorsan geyiği ikinci entry'den sonra format dahilinde yapabiliriz galiba.

    sözlükte bir nesil savası yoktur 1. nesil ve 2. nesil birliktedir sözlükte güc dengeleri bozulmustur sadece ve onun saskınlığı yasanılıyor galiba.

    nedir bu güc dengeleri?

    sözlükte ilk zamanlar bir aile ortamı vardı. kimin ne olduğu az cok biliniyordu. kesinlikle küfür yoktu argo bile kullanılmıyordu. yazarlar bu ortama alısmıstı. ayrıca ilk yazar olanların sözlük üzerindeki cabaları ve emekleri belli bir konuma gelmelerini saglamıs. onlardan sonra gelenler ise one cıkmak icin pek bir caba gostermemiş ve boyun eğimiştir.

    ancak yeni gelen arkadaslarımız dikkat cekmek pahasına kimi zaman aykırı seyler yazabiliyor, küfür ve argoda eskisinden fazla ve eski yazarlar bu durumdan rahatsız gibi geliyor bana. bütün olaylar bu yüzden sanıyorum.

    ama bu bir geciş süresidir. zamanla alısılacak ve taşlar yerine oturacaktır.

    eski yazarların yapmaları gerekenler gitmek olmamalı küsmek hic olmamalı neyden ve kimden küsüyorsunuz?

    burası galatasaray isminin olduğu bir yerse ben buraya küsemem. ben burada birey değil galatasarayım sıradan bir sözlük olmadığını düsünüyorum sanıyorum o tutuyor bizi bir arada zaten.

    eski yazarlar ilk zamanlar olduğu gibi tekrar bazı emekleri vermek zorundadırlar bunu akıllarından cıkarmak olmaz.

    bütün sözlüklerde ilk nesiller kayıptır ve sebebi budur. sonradan gelenlerin yerini almaları alısık olmadıgı gibi davranmaları ters gelebilir -ki geliyor-

    yeni gelen arkadaslarımız da dikkat etmek zorundalar buranın sahibi yok elbette brası galatasaray unutmasınlar sahibi yok ama saygı var. eskilere saygı olmak zorunda biz boyle gördük büyüklerimizden. galatasaraylılık budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın