• 19
    21 temmuz 2011 tarihli haber turk gazetesinin spor sayfasında şunları yazmıştır;

    --- alıntı ---

    bir de galatasaray konusu var. hayatlarının en huzurlu ve rahat dönemlerini yaşamaları gerektiği bir zamanda her topa giren bir yönetim. ve böyle bir ortamda bile birbiri ile kavga eden hiç bir şeyde anlaşamayan yönetim. ck balkondan izle. hiç yorum yapma. bu kadar zor mu bunu yapmak? bir gün yaptıkları bir diğer günü tutmuyor. dolduruş ve gazla kulup politikası belirliyorlar. başkan ilk günler susacağız dedi, maşallah fenerbahçe, beşiktaş ve tranzonspor'dan daha fazla konuştu. birisi bir şey diyor başkan hemen ya televizyonda yada gazetede. şu koca kulüpte "başkan sakin" diyecek bir kişi yok mu? artık başkan konuşurken konuştuklarının kendi fikri olduguna inanmıyorum. şimdi merak ediyorum bu ortamda ya rahmetli özhan canaydın ya da alp yalman veya faruk süren olsaydı ne yapardı? bence davranış dersi verirlerdi.

    --- alıntı ---

    http://www.htspor.com/...a-kari-bosamak-kolay gazetede yayınlanan yazının bir bölümü bu linkte. ama menajerliğin dönüm noktası ve galatasaray başkanları başlığı altında yazılanlar burada bulunmuyor. acaba kendisinin yazdığı şeyler değil mi diye düşünmedim değil. fakat aynı renk ile çerçeveye alınmış ve tam fotoğrafının altında.

    aynı yerde yazan mail adresine hozer@cyh.com.tr şöyle bir mail gönderim.

    sayın halil özer

    haberturk gazetesinde yayınlanan, 21 temmuz perşembe tarihli yazınızda; galatasaray başkanları başlığı altında yazdığınız düşüncelerinizi, taraflı ve kişisel duygularınıza yenilerek kaleme aldığınızı düşünüyorum. bir galatasaray taraftarı olarak, başkanımızı yıpratmaya yönelik bu hareketinizi kınıyorum. kendi adıma şunu söyleyebilirim; bir daha haberturk almayacağım.

    abartıyor muyum bilmiyorum ama okuyup benim gibi sinirlenenleri tepki göstermeye davet ediyorum.

    tanım: bir daha sözlüğe girmemek adına aldığım kararı, beni gıcık etmek suretiyle bozduran şahıs.

    edit: verdiği yanıt ile de beni ayarlara boğmuştur. "insanları memnun etmek zormuş. anlayış ile karşılıyormuş."
App Store'dan indirin Google Play'den alın