• 217
    bek denen bölgeleri eksik olan hattır.

    galatasaray gibi büyük bir takımda oynuyorsanız beklerinizin sürekli ileri çıkması, bindirmesi gerekmektedir. ancak bizimkiler bırakın bindirmeyi, defans bile yapamıyorlar. hazırlık maçında bile hakan balta saç baş yolduruyor. kesinlikle ama kesinlikle sol beke ihtiyacı vardır.

    ünal aysal ve yönetiminin transfere hızlı girdiği o 5-10 günlük süreç içerisinde bitirmeliydik savunma hattındaki isimleri. mesela orhan şam, kesinlikle getirilmeliydi takıma. ömer toprak için geç kalındı ancak ujfalusi doğru tercih değildi bence. yanlış yaptık.

    piyasada sağlam türk stoper yok. bu nedenle kesinlikle serdar azizi bitirmeliyiz ancak gitmiyorum bir yere diyor. serdar taşçı diyeceğim ama aşırı absürd olur. ancak kesinlikle bir stoper alınmalı.

    yabancı bek alacaksak bu hamleyi sol bekten yana kullanmalıyız. hep diyorum, yine diyeceğim ; ünal aysal ve yönetimi göreve birkaç ay önce başlasaydı belki de mexes - taiwo ikilisine kanca atabilirlerdi. en azından bir riise biterdi gibi. ama olmadı.

    sonuç olarak sol bek / stoper / sağ bek / orta saha / kanatlar gibi ihtiyacı olan takımın en eksik hattıdır. umarım böyle devam etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın