• 1
    maç izleyen kişiye normalde maç izlemeyen ancak o anda ortamda bulunan kişiler tarafından sorulan saçma sapan sorulardır. insanı sinir eder katil yapma potansiyeli vardır. bir kaç örnekle açıklayalım ve entry'i sonlandıralım. *

    hakem düdüğü çalar ve beraber izlediğiniz kişi -ki bu genelde anne olur- hangi renkli bizim takım? büyük bir sabırla kırmızılar anne dersiniz ve ilk soruyu geçiştirmenin gururunu yaşarsınız.

    maç ilerler heyecan artmıstır ve gooollll olur ama o da ne ofsayt. pıs diye sönersiniz koltuğa annenizden ikinci soru gelir gol mü arttık? üzgün bir vaziyette ''hayır anne ofsaytmış'' dersiniz mahcup bir şekilde elinden lolipopu alınmış bir çocuk gibi anneniz durmaz ''ofsayt ne'' der la havle der anlatmazsınız ''gol değil anne vermedi hakem'' dersiniz yüzünüz kızarmış vaziyette.

    ilk yarının son düdüğü çalar anne ücüncü soruyu sormustur bile '' ne oldu maç bitti mi?'' evet anne ilk yarı bitti. sen otur ben bir hava alayım der sigara içmeye cıkarsınız.

    ikinci yarı başlamıştır artık iyice heyecanlı ve sinirlisinizdir tahammülünüz yoktur anneniz tetikte yeni sorularıyla hazır beklemektedir.

    ilerleye zamanlar da futbolcu sakatlanır ve anneniz '' ne oldu'' ''nasıl vurdu adama gavura bak'' vs vs diye yorumlar da bnulunur siz gaza gelirsiniz lakin kötü bir söz söyleyemezsiniz anneniz yanınızdadır ''evet anne hakem yanlı'' falan dersiniz. mac izlemek kahır azabı olur hiç bir şey anlamazsınız izlediğiniz maçtan.

    maçın son düdüğü çalmıştır anneniz sizinle beraber maçı izlememiş gibi sorulara devam eder ''maç bitti mi?'' evet anne maç bitti.
    ''yendiniz mi?'' hayır anne yenildik/berabere kaldık.
    ''olsun üzülme sonra yenersiniz'' -ana yüreği üzülmenize katlanamıyor tabii- canım annem önemli değil hadii bir çay koy da içelim dersiniz yaprak dökümünü açar birlikte izlersiniz.

    şimdi siz buna anket der kalbimi kırarsınız. * (u: anne sadece örnek amaclı kullanılmıstır baba abi arkadas sevgili vs vs farketmez )
App Store'dan indirin Google Play'den alın