resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 269
    feldkamp takımın başına geldiği zaman yeteneğini görüp altyapıdan a takıma aldığı ilk oyuncuydu semih. kendisi üzerinde özellikle duruyor ve ilgileniyordu. şu an detaylarını çok hatırlamıyorum ama semih'in ya galatasaray'da ya da genç milli takımda oynadığı bir maçtan bir kaç gün sonra galatasaray'ın a2 ya da paf takımının oynayacağı bir maç için "bu maçta semih'i kesinlikle oynatmayın" talimatı vermiş olmasına rağmen semih o maçta oynatılmış ve de ciddi bir sakatlık geçirmişti. dediğim gibi maç isimleri yanlış olabilir ama sonuç olarak feldkamp'ın üç gün arayla maç oynayacak olması nedeni ile "kesinlikle oynatmayın" dediği bir maçta oynatılıp sakatlanmıştı. hatta bu olaydan sonra kalli'nin florya'yı birbirine kattığı filan da söylenir.

    sonuç olarak tam a takımda oynama sürecinin başında ve belki de gelişiminin en kritik dönemlerinin birinde ciddi bir sakatlık geçirdiği için kendini gösterememiştir. şayet sakatlanmamış ve o zamandan beri takımda kalmış olsaydı şu an savunmamızın önemli isimlerinden biri olması kuvvetle muhtemeldi. inşaallah sakatlığını tamamen atlatmıştır ve bir daha da bu derece ciddi bir sakatlık vs. yaşamayıp kendisini fatih hoca'ya gösterip formayı kapacaktır ama servet varken işi çok zor.

    işinin zorluğu servet'in futbolculuğu ile alakalı değil, yanlış anlaşılmasın. zira ben hiç düşünmeden kendisini servet'in yerine takıma koyar ve hata da yapsa arkasında durup kendisinin kazanılmasını isterim ama servet abisi (!) ve takımdaki yeniçeriler buna izin verir mi bilemem. hatta korkarım yarın bir gün servet bu çocuğu da tokatlamaya filan kalkar. aman diyeyim semih, her ne kadar fatih terim olsa da sen yine de dikkat et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın