resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2274
    --- alıntı ---

    schalke'ye "hayır" dedi g.saray'da kaldı

    çek yıldız, alman kulübünün transferde ‘huntelar takasını’ dahi düşünmesine rağmen, “düzenimi bozmak istemiyorum, şampiyonluk yaşamak istiyorum” diyerek teklifi geri çevirdi. fatih terim’in gözüne girdi.

    fatih terim’in takımın başına gelmesiyle birlikte drogba, forlan, fabiano gibi isimler gündeme bomba gibi düşürken, herkes milan baros’un durumunu merak ediyordu. ama o bütün bu gelişmelere rağmen galatasaray’dan ayrılmayı hiç aklına getirmedi, transfer tekliflerine ‘hayır’ dedi.

    almanlar’ın ünlü takımlarından schalke, galatasaray formasıyla 40 gol atan baros’a menajeri pavel paska vasıtasıyla transfer teklifinde bulundu. mavi beyazlılar, paska’nın “g.saray iyi bir bonservis bedeli talep edebilir” uyarısına, huntelaar takasını da gündemine aldı.

    yepyeni bir hava var

    2.8 milyon euro ücret ile sarı kırmızılı takıman en fazla kazanan yabancı yıldızı, schalke’nin teklifini hiç düşünmeden reddetti ve “düzenimi bozmak istemiyorum” diyerek almanlara ‘hayır’ dedi. baros bu gelişmelerden sonra yakın çevresine, “istanbul’da mutluyum. buraya ve türkiye’ye alıştım. 4.sezonuma giriyorum ve en olgun dönemim. neden g.saray’dan ayrılmak isteyeyim ki. takımda yeni bir heyecan var. bir de g.saray’da şampiyonluk yaşamak isterim” dediği öğrenildi.

    --- alıntı ---

    yukaridaki haberi okudum ve direk aklima 2.8 milyon euroluk duzenini bozmamak istemesi normaldir diye geldi. belki de ben fesatim, icim kotu bilemiyorum. bu sene lutfen artik insallah sakatlanmasin ve hem golleriyle galatasarayi zafere tasisin hem de benim bu laflarimi agzima tiksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın