• 311
    http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg

    öncelikle belirteyim, fenerbahçenin, benim sezon içinde izlediğmi fenerbahçenin mutlaka bir dümenler çevirdiğini düşünen biriyim.

    3, 5, 7, 11, 18, 19, 21, 22 ve 23. soruları ben de gerçekten merak ediyorum. bu basit bi şike soruşturması gibi gelmiyor bana. zaten konu hakkındaki ilk yorumum sözlükte. mutlaka siyasi bir çekişme var ve bunun hükümet odaklı olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe şikeden yargılanıyor diye ilk öğrendiğimde çok sevinmiştim ama sonradan basının bu inanılmaz ilgisini çıkaramamıştım. hükümete yakın kanallarda 15 dakika boyunca haber yapılmasını anlamlandıramamıştım. diğer kanalları kontrol ettiğimde ise -ki özellikle ali kırcayı- 3-4 dakikadan öteye geçmiyordu haberler. çok garip bi medya yönlendirmesi var.

    bu soruşturma açıldığında inanılmaz bilgiler belgeler var dendi fakat hala ele somut bir şey geçmiş değil. ses kayıtları videolar var dendi ortalarda yok. aziz yıldırımın mahkum gibi çıktığı fotoğraf bile basına sızarken -ki ben bile utandım. isterse 100 adam öldürmüş olsun- bu görüntülerin sızmaması çok garip geldi bana. ayrıca neden aziz yıldırımın ki sızdı mesela sadece. bi yandan fenerbahçelilerle dalga geçyiroum fakat soruşturmaya dair daha bir sürü şey kafama oturmamış durumda.

    bu nedenle adam gibi bir şey çıkana kadar fenerbahçelilerle eğlenmeyi falan bırakıyorum. eğer siyasi bir oyun varsa bu şikeden daha lekelidir benim için ve böyle bi durumda tarafım fenerbahçedir.

    ve kendimce sözlükte bu konuda son yorumumu yapayım.*
    soruşturma sonucunu bilmem ama fenerbahçe ligden düşürülmez. biraz eksi puanla başlatılır. haliyle şampiyonlar ligi ve şampiyonluk yalan olur. hatta bundan farklı bir ihtimal olması benim için yarın kıyamet kopması gibi bir şey.

    sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın