resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 826
    hakkında ekstradan şöyle bir iddia vardır;

    aziz yıldırım'dan ölüm tehdidi!

    futbola şike bulaştıran şebekenin federasyon seçimleri için de devreye girdiği anlaşıldı.

    iddiaya göre, aziz yıldırım, bir adamını gönderek tff eski başkanı mahmut özgener'i "ömrün yetmez, aday olma" diyerek tehdit etti.

    'ölüm tehdidi aldım' açıklamasıyla aday olmayan özgener'e yapılan uyarının şebeke içinde yayıldığı da tespit edildi. polis, "mahmut'la da konuştuk. başkan olamayacak" diyen ibrahim işçen'e "özgener'in çekilmesi için faaliyetlerde bulundunuz mu?" diye sordu.

    lig maçlarına şaibe bulaştıran şike şebekesinin türkiye futbol federasyonu'na (tff) da el attığı ortaya çıktı. 8 ay şebekeyi takibe alan polis, şampiyonu belirleyecek maçlara müdahale eden çetenin, tff üzerinde de baskı kurduğunu ve son başkanlık seçimlerinde devreye girdiğini tespit etti. şebekenin 1 numaralı şüphelisi fenerbahçe başkanı başkanı aziz yıldırım'ın, bir adamını göndererek tff başkanı mahmut özgener'i aday olmaması için tehdit ettiği ileri sürüldü. polis şüphelilere de şebekenin federasyon ve özgener'e yönelik faaliyetlerini sordu.

    şebeke tehditten haberdar

    aziz yıldırım'ın özgener'e gönderdiği adamının "senin ömrün uzun değil, aday olma gel bu işten vazgeç" dediği belirlendi. özgener'e 'çekil' tehdinden şebeke üyelerinin de haberdar olduğu, dinlemeye takılan telefon görüşmeleriyle tespit edildi. fb başkanı ile birlikte şike organizasyonu yaptığı emniyet fezlekesinde yer alan şüpheli bülent ibrahim işçen'in, ahmet çelebi'ye, "bak sana bir şey diyeyim mahmut'un ömrü fazla uzun değil... o, bir dahaki seçimde başkan olamayacak... biz bunu mahmut'la da konuştuk ki mahmut da nabza göre hareket edecek" dediği belirlendi.

    http://spor.bugun.com.tr/...-tehdidi-haberi.aspx
App Store'dan indirin Google Play'den alın