• 22
    (bkz: #713061)

    benim gönlümden fenerin küme düşmesi geçmiyor, ya da daha doğrusu fenerin küme düşmesi beni mutlu etmeyecek. fenersiz bir ligde oynamanın tadı, fenerli bir ligde oynamaktan çok daha azdır. şimdi ben bunları söylediğim için mert insanlarca hötöröf ilan ediliyor olabilirim, başkası da çıkar bana fenerli der, umurumda değil tabi. herkes kendisini bilir. ben başkanımızın açıklamasını gayet yerinde buluyorum ve benim entel dantel galatasaraylı duruşumda fenerden bu şekilde kurtulmak değil, feneri yene yene eze eze şampiyon olmak var.

    ama işin bir de hukuk tarafı var. bu haltlar yenmişse ki durum onu gösteriyor, fenere küme düşürmezlerse bir daha bu olayların önünü alamazlar gibime geliyor. kupasını alsınlar, azizi de, adamlarını da, satın alınan futbolcuları da, teknik adamları da, menejerleri de insan içine çıkamaz hale getirsinler, eksi bilmem kaç puanla başlatsınlar ama küme düşecekse fener mutlu olmam, sevinmem, sanki fener benden daha büyükmüş de ancak bu şekilde başarılı olabilirmişim gibi göbek atmam. hukuken düşecekse düşecektir, düşmelidir de ama bu bir galatasaraylı tarafından kutlanmamalıdır.

    yeni nesil galatasaraylılar sanırım pek aşina değil bu olaylara. çok yaşadık bunları, hakemleri de üstüne koyup fenere kadıköyde 4 sallayıp her türlü paraya şikeye rağmen şampiyon olduğumuz günler hala hafızamda. ben öyle bir galatasaray istiyorum. o galatasarayın karşısında da feneri görmek, ezmek ve yenmek istiyorum. çünkü ben hötöröf, entel dantel galatasaraylıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın