• 910
    kapalı ve eski açık'tan birer tane koltuk, son maçta dağıtılan minderler, eski açığın önünden bir parça toprak ve çim, yaklaşık 500gr ağırlığında çeşitli beton parçaları, üzerinde "kale arkası" yazan bir adet levha, 5 adet kombine, sayısız bilet... ali sami yen stadı'ndan geriye kalanlar bunlar.

    peki ya her, ama her maç yaşanan merdivenlerden hızla çıkış ve zemini ilk gördüğünde insanın içine işleyen o his? peki ya rakip takım gollerinden 0.55 saniye sonra eski açık'tan yükselen "goolll" sesi? peki fenerbahçe ısınmadan önce zemine bakmaya çıktığında stadda az kişi olmasından dolayı herkesin 3-4 kişilik küfür etme zorunluluğu hissetmesine ne demeli? peki koltuğa oturduğunda ayağını koyduğun betona oturmaya gelen renktaş? peki ya kapalı'nın çatısına işlemiş puro&sigara aromalı, kendine has kokusu? peki basketbol&voleybol'daki önemli maçları hatırlatan, "salonları boş bırakmayalım beyler" temalı konuşma? peki bu konuşmanın üzerine bütün fikstürü soran, ardından da ufak bir yorumda -genelde olumsuz olur- bulunan renktaş?

    en güzel maç sonları hangisiydi biliyor musunuz ali sami yen'de? bi sonraki maç için araya bayramın&devre arasının gireceği maçların sonunda tribün arkadaşlarıyla vedalaşılan maç sonlarıydı. en büyük veda ise beypazarı maçından sonra oldu. tugay son kez kapalıya geldi, gözlerinden yaşlar süzüldü. tribünde direnenler de kendisini bırakmıştı artık. sonra biz biraz daha ağladık. koltuk&kapı&duvar ne varsa aldık o'na dair, son kez indik merdivenlerinden. elveda sami yen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın