• 111
    sen galatasaray'ımızı böyle şeylerle anılmaktan - bırak yapmayı- koru yarabbim. canaydın gibi efendilikten ölelim, son senedeki gibi varsın başarısız olalım ama böyle şeylerle anılmasın galatasaray'ımız.

    başarıya giden yolda her şey mübahtır anlayışı girmesin florya'dan içeri. kalbimiz o pisliklerini kabul edemesin hiçbir zaman. makyavelistliğin m'sini bilmesin galatasaray için çalışanlar ve onun asil taraftarı.

    başarıyla büyüdük , en yükseği gördük - süper kupa - .. hezimetleri de gördük ondan sonra, çektik cefasını. aman galatasaray'ım sen hiçbir zaman bu pisliklerin içinde yer alma. sen şeref demeksin, haysiyet demeksin. bugün sen hariç öyle ya da böyle her takımın adı geçti neredeyse, işte bundan büyük gurur yok cimbomlu olmak kadar !

    ve bir söz de büyük ve asil şanlı galatasaray taraftarına ;

    ceman nalga olayını hepimiz hatırlıyoruz, hala daha arkadaş ortamında konuştuğumuz ve anlam veremediğimiz bir olay. tez konusu olabilecek , hiçbir yararı olmayan bir usulsüzlük yaptık. öyle ya da böyle, anlamlı ya da anlamsız , yaptık işte bir şekilde. o gün tanıdığım tanımadığım, normal hayatta veya sanalda tüm galatasaraylılar küme düşelim diyordu olay patlak verdiğinde. neyin ne olduğunu anlamadan. böyle bir olayla anılmak bile bizi ne kadar üzmüştü. ve şimdi suyun karşı tarafına bakıyoruz, yorumlara bakıyoruz. biz gerçekten çok şerefliyiz.

    allah'ım sana şükürler olsun ki galatasaraylıyız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın