resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 708
    şu an türk futbolunun tek patronu. başbakanından da aldığı destekle, mhk dahil futbolun tüm kurumlarını ele geçirmiş, istediği gibi at oynatabilmektedir. diğer federasyonlar zaten çerez olur onun için. şahsım adına adnan polat'ın da bu konuda kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim. belki bilinçli değildir ama devamlı onlarla birlikte hareket etmiş, halen bile bir türlü anlayamadığım, saçma bir şekilde aziz yıldırım'la kanka olmuş ve aslında bu esnada arkasından kurulan bir sürü tezgahı fark edemeyip tuzağa düşmüş, özellikle de siyasi baskı ve korku (büyük kısmı da kendi şahsi korkuları) nedeni ile bunlar ne derse evet demiştir.

    keser döner sap döner gün döner hesap döner ama o hesabı döndürecek kişi ne zaman ki galatasaray'ın ve galatasaray taraftarının büyüklüğünü ve gücünü idrak eder ve ona göre davranır, o zaman her şey döner işte.

    ünal aysal'dan en büyük beklentim bununla hiç muhatap olmaması, kendilerinin çalıp kendilerinin oynadıkları gereksiz toplantılara katılmaması (en fazla bir kulüp görevlisi yollarsın o muhatap olur) ve kulübün haklarını her platformda koruması, kendisinden başka da bir şey istemem.

    "ne kadar zarar verirsek o kadar iyi" diyerek herkes el birliği ile galatasaray'a saldırırken, centilmenlik, dostluk filan diye de kimse hikaye anlatmasın bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın